Коронавірус в Україні - кількість випадків COVID-19 на вечір 31 березня
Категорія
Україна
Дата публікації

Коронавірус в Україні - кількість випадків COVID-19 на вечір 31 березня

Коронавірус в Україні - кількість випадків COVID-19 на вечір 31 березня
Джерело:  online.ua

Міністерство охорони здоров'я виступило з новими даними щодо поширення коронавірусу COVID-19. Станом на вічер у вівторок, 31 березня, у країні зареєстрували 645 випадків. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну сторінку відомства у Facebook.

"За даними ЦГЗ, станом на 22:00 31 березня в Україні 645 лабораторно підтверджених випадків COVID-19 ПЛР-дослідженням. Усього зафіксовано 17 летальних випадків від COVID-19 в Україні. Загалом 10 людей вже одужали — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі", - зауважили в МОЗ.

Інфекція почала поширюватися з китайського мегаполісу Ухань в січні 2020 року. Влада КНР вдалася до жорстких заходів через епідемію - заборонила пасажирський рух між містами, скасувала усі святкові заходи з приводу місцевого нового року.

Вже у березні Всесвітня організація охорони здоров'я офіційно вивела поширення COVID-19 на рівень пандемії - хворобу реєстрували у свіх регіонах планети.

В Україні ввели режим надзвичайної ситуації з 25 березня. Він буде чинним до 24 квітня, однак прем'єр-міністр Денис Шмигаль припустив його скасування, якщо ситуація поліпшиться. Цей режим жодним чином не обмежує українців у пересуванні чи виходах на вулицю, оскільки це не надзвичайний стан. Він перш за все потрібен державним службам для посиленої роботи.

Як повідомляв ONLINE.UA, житель Великої Британії вийшов на вулицю, замаскувавшись під кущ. Таким чином він розсмішив інтернет, оскільки сусіди засняли його на камеру смертфону. Відеоролик оприлюднили у Tik-Tok. Його вже переглянули мільйони користувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?