Пандемія коронавірусу: Китай почав боротьбу з новою небезпекою
Категорія
Світ
Дата публікації

Пандемія коронавірусу: Китай почав боротьбу з новою небезпекою

Пандемія коронавірусу: Китай почав боротьбу з новою небезпекою
Джерело:  online.ua

Китайські фахівці попередили, що окрему небезпеку під час пандемії становлять люди, які заразилися коронавірусом COVID-19, однак хвороба — безсимптомна. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Державну раду КНР.

Китайська влада планує з 1 квітня публікувати офіційні дані щодо виявлених випадків інфекції без симптомів.

Усіх людей, які матимуть "корону", але не відзначатимуться симптомами, будуть госпіталізувати. Усіх контактних осіб відправлять під карантин. Медики доглядатимуть їх протягом двох тижнів.

За вівторок, 31 березня, у Китаї виявили 130 безсимптомних випадків COVID-19. Раніше, станом на 24 березня, їх кількість складала 1 541. З них 205 людей приїхали з-за кордону.

Лікарі до того інформували, що вважать інфікованих "безсимптомників" носіями коронавірусу. Вони потенційно можуть заразити оточення та, відповідно, спровокувати другу хвилю епідемії.

Станом на ранок у середу, 1 квітня, Університет Джона Гопкінса зареєстрував у світі майже 861 тисячу випадків COVID-19. З них 42 тисячі завершилися смертю, а інші 178 тисяч — одужанням.

Як повідомляв ONLINE.UA, Міністерство охорони здоров’я виступило з новими даними щодо поширення коронавірусу COVID-19. Станом на ранок у середу, 1 квітня, у країні зареєстрували 669 випадків. За останню добу - 120, рекорд для нашої країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?