Британське містечко окупували дикі кози: вони узяли "владу", поки мешканці на карантині
Категорія
Світ
Дата публікації

Британське містечко окупували дикі кози: вони узяли "владу", поки мешканці на карантині

Британське містечко окупували дикі кози: вони узяли "владу", поки мешканці на карантині
Джерело:  online.ua

Гірські козли заповнили вулиці британського містечка Лландадно, яке спустіло під час карантину проти коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соціальні мережі.

Одним з перших новину повідомив відеопродюсер Manchester Evening News Ендрю Стюарт. За його словами, тварини набралися сміливості, оскільки навіть автомобілі перестали їздити цим містом на півночі Уельсу.

"Наразі довкола нікого немає через "коронавірусну блокаду", тож вони зважують ризики та йдуть все все далі і далі в місто", - цитують представника медіа його колеги з Associated Press.

Кози об'їдають живі огорожі, низькі дерева.

Стюарт також пожартував, що кози "збираються у групи понад 2" - це заборонено згідно з карантинним рішенням британського уряду.

"Відтепер вони тут влада, доведеться змиритися з цим", - зазначив журналіст.

Утім, з новинами про "повернення" тварин у місця, населені людьми, треба бути обачним, бо кількість таких фейків росте. У соцмережах публікували навіть відео нібито з каналів Венеції, де оселилися дельфіни після того, як перестали плавати гондоли.

Як повідомляв ONLINE.UA,  мешканець Великої Британії вирішив замаскуватися під кущ, аби залишити домівку в умовах жорсткого карантину. Подружжя з британського міста Стівенідж помітила чоловіка неподалік від свого будинку. Він ніби грав на камеру — перебігав від одного місця до іншого, завмирав, коли повз їхав автомобіль.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?