Разом проти пандемії: зірка Гри престолів запросила всіх фанатів на онлайн-обід
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Разом проти пандемії: зірка Гри престолів запросила всіх фанатів на онлайн-обід

Разом проти пандемії: зірка Гри престолів запросила всіх фанатів на онлайн-обід
Джерело:  online.ua

Талановита британська акторка та зірка популярного серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк вирішила приєднатися до числа тих знаменитостей, які роблять все можливе, аби допомогти людям пережити непрості часи пандемії коронавірусу. Голлівудська красуня запросила всіх своїх фанатів на віртуальний обід для того, щоб зібрати кошти на боротьбу з COVID-19. Усі важливі подробиці такої цікавої акції Емілія озвучила на особистій сторінці в Інстаграмі, передає ONLINE.UA.

За словами Кларк, розіграш вона організувала для того, щоб закликати шанувальників з різних куточків планети пожертвувати гроші для її благодійного фонду SameYou. Як відомо, робота фонду спрямована на допомогу людям, які відновлюються після травм головного мозку та інсультів. Але в скрутний час для всієї Землі Емілія направила ініціативу на створення ліжок для пацієнтів, хворих на COVID-19.

Голлівудська зірка пояснює, що серед тих, хто вніс благодійний внесок, випадковим чином обере 12 щасливчиків, які зможуть приєднатися до неї за допомогою відеозв'язку і вони разом пообідають.

"Як би ви відреагували на пропозицію пообідати зі мною? Ми разом що-небудь приготуємо, а потім влаштуємося зручніше, щоб поїсти і обговорити безліч речей. Поговоримо й про те, як ви себе почуваєте в ізоляції, ваші страхи. А також згадаємо смішні відео і той факт, що я не вмію готувати. Так що це точно буде весело і цікаво", - звернулася до своїх шанувальників Емілія.

Фанати в коментарях до відео зізнаються, що ця ідея їх вразила та навіть здивувала.

 "Це нереально крута ідея! Разом проти пандемії - ця біда об'єднала весь світ, багатих та бідних, зірок та простих людей! Я тільки за!; ти дуже мила! і дуже добра! хочу бути схожою на тебе!; з такою допомогою ми точно все зможемо", - пишуть фанати Кларк.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, компанія Apple за короткий проміжок часу розробила свій власний тест для визначення ймовірності зараження вірусом COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?