Сміятися не забороняється: найпопулярніші меми та приколи про коронавірус
Категорія
Культура
Дата публікації

Сміятися не забороняється: найпопулярніші меми та приколи про коронавірус

Сміятися не забороняється: найпопулярніші меми та приколи про коронавірус
Джерело:  online.ua

Гумор і сміх - відмінна зброя від паніки та будь-яких хвороб. Тому користувачі соцмереж з усього світу, які опинилися на карантині через пандемію коронавіруса, намагаються не сумувати і щодня вигадують веселі розваги вдома, щоб врятуватися від нудьги і підняти собі настрій будь-яким способом. Кожну хвилину в мережі з'являються десятки мемів і смішних картинок про коронавірус і про нелегке життя на карантині, про туалетний папір, гречку і дистанційне навчання. ONLINE.UA зібрав для вас найпопулярніші меми та приколи про коронавірус з мережі, які точно змусять вас посміхнутися. Зберігайте позитивний настрій і не забувайте - сміх лікує та зміцнює імунітет без всяких ліків!

Найпопулярнішими в мережі стали меми про ажіотаж у супермаркетах. Люди в паніці скуповували в магазинах увесь туалетний папір і гречку. Користувачі мережі пропонують тим, хто ґрунтовно закупився, знайти собі нове хобі, щоб хоч якось виправдати обсяги закупівель.

Втім, сміються і над самими походами в магазин (зрозуміло, за гречкою!). Адже тепер і подумати страшно, щоб увійти в супермаркет без захисної екіпіровки.

Не залишилися без уваги і "цінні" папери, якими з лишком запаслися покупці. У мережі є безліч роликів про те, навіщо все ж таки люди зробили річний запас туалетного паперу, який сьогодні став чи не найпопулярнішим товаром в магазинах.

Багатьох людей карантин змусив перейти на віддалену роботу. І в цьому є безліч плюсів - робити це можна в неформальній обстановці, не піклуючись про те, який костюм ти одягнеш в офіс завтра. Користувачі мережі вирішили показати наочно, як працюють з дому. Вони скористалися схожістю Папи Римського і Його Воробейшества з "Гри престолів", продемонструвавши різницю між звичайною роботою і працею з дому.

Разом з дорослими на карантині сидять і діти, яких перевели на дистанційне навчання. Користувачі мережі діляться лайфхаками, як віддалено працювати в оточенні дітей, щоб хоч на недовгий час настала тиша і з'явилася можливість зосередитися.

Дистанційне навчання школярів стало головним болем більшості батьків. На цю тему є теж декілька вірусних відео, в яких вчителі іронізують над ситуацією.

А деякі занепокоїлися і про представниць прекрасної статі, які навряд чи переживуть карантин з закритими салонами краси.

Самоізоляція - це не так вже й весело, тому користувачі мережі діляться порадами, як не нудьгувати вдома. Одні зайнялися навчанням котів, інші освоюють фітнес з використанням закупленого туалетного паперу, а треті - влаштовують змагання з прибирання з роботом-пилососом.

Любителі вечірок і веселощів на самоізоляції теж не дають собі нудьгувати. Італійці, наприклад, співають пісні і танцюють на балконах.

Чому так не роблять в Україні? На це питання вже теж є відповідь!

Не залишилися осторонь поради Всесвітньої організації охорони здоров'я про те, що необхідно ретельно мити руки, обробляти їх антисептиком, а також обробляти одяг, щоб захиститися від інфекції.

Ну і наостанок, пропонуємо смішне відео про те, як нелегко сім'ям знаходиться в чотирьох стінах на карантині!

Будьте здорові, зберігайте спокій та по можливості не виходьте з дому, навіть якощо ваш кіт проти!

Раніше ONLINE.UA робив добірку цікавих ідей, чим зайнятися на карантині, щоб не нудьгувати вдома.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?