Це абсолютно безкоштовно - Ілон Маск несподівано звернувся до міжнародної спільноти
Категорія
Світ
Дата публікації

Це абсолютно безкоштовно - Ілон Маск несподівано звернувся до міжнародної спільноти

Це абсолютно безкоштовно - Ілон Маск несподівано звернувся до міжнародної спільноти
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий американський бізнесмен та винахідник Ілон Маск неодноразово демонстрував свою щедрість та здатність допомагати простим людям у найскрутніших ситуаціях. Цього разу підприємець офіційно заявив, що має намір абсолютно безкоштовно розіслати в лікарні світу апарати штучної вентиляції легенів для порятунку тих, у кого важка форма перебігу хвороби COVID-19. Такою неочікуваною новиною Ілон Маск традиційно поділився на своїй сторінці в Twitter, передає ONLINE.UA.

Засновник компанії "SpaceX" і керівник "Tesla" наголосив, що у його компаній є апарати штучної вентиляції легень, схвалені американським Управлінням із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (Food and Drug Administration, FDA), – і вони готові розіслати їх по світу. Наразі точну кількість апаратів мільярдер не уточнив.

"У нас є додаткові схвалені FDA апарати. Доставимо в лікарні по всьому світу в регіони доставки Тесла. Пристрої і доставка – абсолютно безкоштовно. Єдина вимога – щоб обладнання надійшло до пацієнтів негайно, а не зберігалося на складі. Будь ласка, дайте знати мені чи Tesla", - наголосив у своєму новому повідомленні Маск.

На його пропозицію уже відгукнулося чимало простих людей і навіть впливових політиків та чиновників з різних країн.

"Містер Маск, мене звуть Роберто Діб Ашур. Я міністр економіки провінції Сальта. На півночі Аргентини. Мені було б цікаво отримати вентилятори для моєї провінції. Чи можете ви надати мені, будь ласка, контактну інформацію для отримання детальної інформації? Велике спасибі!; Маск, ти велика людина! Не просто геній, а неймовірно добрий геній! Дякуємо!; Нам вони потрібні в Еквадорі. Терміново. Ми переживаємо найгіршу кризу в Південній Америці. Дайте мені знати, чи можливо це!; вчинок справжнього чоловіка", - коментують пропозицію Маска в мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ілон Маск неочікувано для всіх закупив у Китаї 1255 апаратів штучної вентиляції легень — він безкоштовно передав їх Каліфорнії (США). 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?