У Зеленського припустили посилення карантину в Україні - що варто знати
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського припустили посилення карантину в Україні - що варто знати

У Зеленського припустили посилення карантину в Україні - що варто знати
Джерело:  online.ua

Офіс президента України провів традиційну селекторну нараду у середу, 1 квітня, під час якої влада припустила введення більш жорсткого карантинного режиму. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на президентську пресслужбу.

Топ-посадовці обговорили допомогу найбільш незахищеним групам українців та інші питання.

"Ми бачимо, що карантин потрібен. Я впевнений, що він врятує багато життів. Однак уряд мусить знайти кошти, щоб допомогти найбіднішим українцям. Складіть список якомога швидше, і давайте розрахуємо, скільки грошей ми можемо виділити", _ підкреслив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Однією з ініціатив стало посилення карантинного режиму на території країни. Йдеться перш за все про введення правила "усі в масках". Воно може тривати з 6 до 24 квітня.

Період обрали не випадково, він припадає на Великдень. Саме під час таких великих світ очікується пік епідемії COVID-19 в Україні.

Станом на ранок 1 квітня зареєстровано 669 випадків нового коронавірусу в Україні. У світі їх кількість наблизилася до 863 тисяч.

Як повідомляв ONLINE.UA, київський мер Віталій Кличко закликав киян серйозно поставитися до карантину. Він вважає, усім необхідно "спуститися на землю" та перестати "вештатися". Також посадовець відзначив ефективність введених обмежень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?