Усі побачать: в Кремлі зізналися, як Путін рятується від коронавірусу
Категорія
Світ
Дата публікації

Усі побачать: в Кремлі зізналися, як Путін рятується від коронавірусу

Усі побачать: в Кремлі зізналися, як Путін рятується від коронавірусу
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін перейшов на дистанційний формат спілкування з міністрами – нарада з питань розвитку агропромислового комплексу 1 квітня пройде в режимі телеконференції. Такими даними поділився його особистий прессекретар Дмитро Пєсков. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "РБК".

"Усі побачать, що він працює віддалено. Всі бачили, як він віддалено бере участь в саміті "двадцятки", - наголосив речник Кремля.

Окрім того, Пєсков ще раз підкреслив, що телеконференція 1 квітня буде проходити у відкритому форматі. Що цікаво, прессекретар президента РФ не погодився, що очільник Кремля повинен продемонструвати своєму народу, що він не залишає будинок і перебуває, як і всі громадяни, в самоізоляції. Дмитро Пєсков зазначив, що глава Росії "зазвичай показових заходів не вживає, а вживає заходів дієвих".

Також у речника Кремля журналісти поцікавилися, які заходи будуть вжиті після того, як з'ясувалося, що головлікар лікарні в Комунарці, який зустрічав президента, мера Сергія Собяніна і інших високопоставлених чиновників, заражений коронавірусом. Пєсков підкреслив, що всі, хто був з президентом у Комунарці, щодня тестуються на COVID-19, і він в тому числі.

Нагадаємо, що 25 березня очільник Кремля Володимир Путін оголосив неробочим тиждень з 30 березня до 5 квітня, щоб попередити поширення коронавірусу. 1 квітня у всьому світі було зареєстровано 856 996 випадків зараження коронавірусом: 177 917 осіб одужали та 42 091 людина померла від ускладнень, спричинених хворобою. В РФ уже зафіксували 2 337 заражень і 17 смертей.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно глава РФ Володимир Путін відвідав лікарню №40 у Комунарці, в Новій Москві. У вівторок, 31 березня, головний лікар закладу Денис Проценко зізнався, що заразився коронавірусом. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?