Ми повинні це зробити: Аваков озвучив Зеленському неочікувану пропозицію
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми повинні це зробити: Аваков озвучив Зеленському неочікувану пропозицію

Ми повинні це зробити: Аваков озвучив Зеленському неочікувану пропозицію
Джерело:  online.ua

Очільник Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков на селекторній нараді у глави держави Володимира Зеленського поділився важливою інформацією - він заявив, що влада Італії звернулася до України з проханням допомогти з бригадами медиків. Він також наголосив, що деякі країни уже надали італійській стороні таку підтримку. Окрім того, глава МВС озвучив свою пропозицію українському лідеру. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт ОПУ.

"Було б добре надати Італії бригаду з кількох наших фахівців, скажімо анестезіологів, до того, як у нас настане пік хвороби. Тоді вони повернуться з неоціненним досвідом боротьби з пандемією. Однак ми повинні забезпечити їхню повну безпеку та найкращі умови роботи в Італії", – заявив глава держави.

Окрім того, Арсен Аваков пропонує допомогти Італії, надавши спирт для медичних потреб.

Також в ході наради стало відомо, що уряд вже розробляє програму зі створення робочих місць для тих, хто приїхав з-за кордону чи втратив роботу через пандемію.

"Ми плануємо створити багато робочих місць уже за кілька тижнів. Зокрема, нам будуть потрібні люди для ремонту доріг, вимощування тротуарів, прибирання територій. Багато різних вакансій", - підкреслив очільник КМУ Дмитро Шмигаль.

В ході наради також обговорили можливість розгортання мобільних госпіталів. Чотири такі заклади вже працюють на Донбасі.

Варто звернути увагу на те, що наразі 20 тисяч правоохоронців несуть службу з контролю за дотриманням карантинних заходів в Україні.

Як повідомляв раніше ОNLINE.UA, Арсен Аваков попередив українців, що  МВС не дасть більше згоди ні на один авіаційний чартер  та пояснив, чому ухвалив дане рішення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?