Зайшов без маски: українець отримав багатотисячний штраф за порушення карантину
Категорія
Україна
Дата публікації

Зайшов без маски: українець отримав багатотисячний штраф за порушення карантину

Зайшов без маски: українець отримав багатотисячний штраф за порушення карантину
Джерело:  online.ua

Суд постановив оштрафувати сум'янина, який пішов у магазин без захисної медичної маски. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на портал судової влади України.

Чоловік напередодні, 30 квітня, відвідав місцевий супермаркет мережі "АТБ".

"1 квітня 2020 року чоловіка, який перебував у приміщенні продуктового магазину без маски, Зарічний районний суд міста Сум притягнув до адміністративної відповідальності за порушення правил карантину та наклав на нього штраф в розмірі 17 тисяч гривень", - говориться у публікації.

Окрім того порушнику присудили сплатити судовий збір - 420 гривень та 40 копійок.

"Чоловік у судовому засіданні не заперечував проти тих обставин, що зазначені в протоколі та пояснив, що дійсно перебував у магазині "АТБ" без маски", - зазначив суд.

Наразі у громадянина 10 днів для подання апеляції. Лише після цього терміну, якщо скаргу не подали, рішення стає законним.

Нагадаємо, штраф від 17 до 34 тисяч гривень за порушення карантину ввели вже у березні, на тлі поширення COVID-19.

Як повідомляв ONLINE.UA, Офіс президента України провів традиційну селекторну нараду у середу, 1 квітня, під час якої влада припустила введення посиленого карантину. Йдеться про жорсткий масочний режим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?