Євробачення-2020: організатори закликали світ готуватися до унікального шоу
Категорія
Культура
Дата публікації

Євробачення-2020: організатори закликали світ готуватися до унікального шоу

Євробачення-2020: організатори закликали світ готуватися до унікального шоу
Джерело:  online.ua

Скасування Євробачення-2020, а також перенесення пісенного конкурсу на 2021 рік через пандемію коронавірусу стали неприємною несподіванкою для мільйонів меломанів з різних куточків світу. Організатори не могли не відреагувати на те, як болісно це рішення сприйняли майбутні учасники конкурсу та прості люди, які цілий рік з нетерпінням чекали цієї яскравої події. Саме тому було вирішено потішити фанів та підтримати усіх учасників, які виборювали цього року перемогу в Національних відборах новим форматом. Альтернативне унікальне шоу, яке отримало назву "Євробачення: Європа світить світлом", відбудеться уже 16 травня. Українські меломани отримають змогу насолодитися виступами талановитих артистів цього ж дня о 22:00 за київським часом, передає ONLINE.UA.

Учасники шоу

Варто звернути увагу на те, що новий формат Євробачення буде відрізнятися від того формату до якого ми звикли. Замість боротьби конкурсантів за перемогу, учасники 41 країни будуть виконувати свої пісні, до них також приєднаються переможці минулих років. За попередніми даними, участь у шоу також будуть брати переможці українського Національного відбору гурт Go_A. Вони виконають власну пісню та кавер-версію хіта Євробачення.

Ведучі шоу

Окрім того, зазначається, що шоу будуть вести голландські ведучі Шантал Янцен, Едсілія Ромблі та Ян Сміт. Огранізатори планують, що пряма трансляція триватиме близько 2 годин. Онлайн-концерт будуть транслювати на офіційній сторінці Євробачення в YouTube. Таку можливість нададуть і суспільним мовникам різних країн. Більше деталей оргізатори не розголошують, але обіцяють багато цікавих сюрпризів, тому сумувати меломанам не доведеться.

Як відомо, щорічний пісенний конкурс Євробачення, який мав відбутися 12 травня у Роттердамі, організатори вирішили скасувати через загрозу поширення коронавірусу. Що важливо розуміти, скасування цього музичного конкурсу відбулося вперше за 65-років його існування.

Нагадаємо, Україна ще в лютому визначилася з представником на Євробачення 2020. За результатами голосування на Нацвідборі, представляти Україну на Євробаченні 2020 повинен був гурт Go_A. Про український гурт Go_A відомо, що це електрофолк-група, що об’єднує в своїй творчості український автентичний вокал, сучасні танцювальні біти, африканські барабани і потужний гітарний драйв. До її складу входять чотири людини — вокалістка Катерина Павленко, мультиінструменталіст Тарас Шевченко, сопілкар Ігор Діденчук і гітарист Іван Григоряк.

Гурт Go_A 

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український гурт Go_A запевнив шанувальників, що незважаючи ні на що буде представляти Україну на Євробаченні, але тільки вже в 2021 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?