Пік епідемії коронавірусу: в МВС пояснили, коли чекати в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Пік епідемії коронавірусу: в МВС пояснили, коли чекати в Україні

Пік епідемії коронавірусу: в МВС пояснили, коли чекати в Україні
Джерело:  online.ua

Епідемія коронавірусу COVID-19 в Україні може досягти пікових значень вже у середині квітня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на публікацію заступника голови МВС Антона Геращенка у Facebook.

За його словами, це може спричинити продовження карантину, бо він чинний лише до 24 квітня.

"Пік епідемії в Україні очікується між 15 і 25 квітня. Ось чому карантин в Україні може бути продовжений до 15 травня. На сьогоднішній ранок в Україні підтверджено 669 випадків інфікування коронавірусів... Кожна смерть людини — це особиста трагедія і трагедія його рідних і близьких", - зазначив Геращенко.

Він додав, що країну обмежили карантином ще 11 березня, коли зареєстрували на офіційному рівні ще менше десяти хворих. Така жорстка реакція була рішенням на випередження.

"Порівняйте динаміку виявлення інфіковані в Україні та в Іспанії. 28 лютого в Іспанії було виявлено всього лише 33 інфікованих. А всього через 21 день серед інфікованих було вже 25 496 жертв вірусу. В Україні на 21 березня було виявлено 47 хворих, а вже через 11 днів — 669 інфікованих. Ми очікуємо пік епідемії приблизно на дати 15-25 квітня", - зазначив посадовець.

Як повідомляв ONLINE.UA, суд постановив оштрафувати сум’янина, який пішов у магазин без захисної медичної маски. Чоловік напередодні, 30 квітня, відвідав місцевий супермаркет мережі "АТБ".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?