Серце завмерло: гурт The Hardkiss вразив новим потужним кліпом "Гора"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Серце завмерло: гурт The Hardkiss вразив новим потужним кліпом "Гора"

Серце завмерло: гурт The Hardkiss вразив новим потужним кліпом "Гора"
Джерело:  online.ua

2 квітня відбулася довгоочікувана прем'єра нового кліпу популярного українського рок-гурту The Hardkiss на пісню "Гора". Головну роль в кліпі зіграла фронтвумен гурту Юлія Саніна, яка постала в відео в декількох неочікуваних образах. Українці прийшли в захват від нової роботи музикантів - в перші хвилини після виходу відео вони залишили сотні коментарів до кліпу, від перегляду якого завмирає серце і йдуть мурашки по шкірі, передає ONLINE.UA.

"Ось вам моя легенда. Коли світ поглинув хаос і ненависть, коли люди стали загрозою для світу та один для одного,- Небо відмовилось чути людей. І тоді вони звернулися до Гори... Аби вона, мудра та висока, передала послання. І Гора погодилася. А Небо почуло і востаннє дало людству живої роси, загасило пожежі, наповнило ріки та змило ненависть. Востаннє."- такий посил несе новий кліп Юлії Санін.

Українці прийшли в захват від нового кліпу The Hardkiss та його потужного посилу, яким музиканти нагадали новому поколінню, що саме їм судилося погасити всі пожежі, припинити цю злість і згвалтування нашої Землі і Природи.

"Блін, як це бомбезно! Юля неймовірна в цьому образі!; Юлія, це БОМБА!!! Ви велика молодець! Думаю це стане хітом!!; Як добре, що я живу в часи таких талановитих музикантів; Я просто в захваті, це неймовірне; Фатальна пісня! Дуже крута музика, неймовірна Юля, відео круте! мурашки по шкірі з перших секунд; Неймовірний кліп і пісня, просто немає слів, це бомба, яка потрапить в топ чартів; Це круто, неймовірно талановито і драйвово! А, головне це якісний україномовний контент! Дякую Юлії і всьому її колективу, "Народилися сильними, а стали вразливими" - розревілася( Боже, як це сильно! БРАВО!; Як же це сильно. Нерви на межі, серце завмерло; Сподіваюся, що своєю піснею ви донесете свій посил суспільству", - масово коментують новий кліп The Hardkiss в мережі.

Нагадаємо, гурт The Hardkiss у лютому почав співпрацю зі Світовим фондом природи WWF України і в цьому році підтримує програму фонду ВІЛЬНІ РІЧКИ УКРАЇНИ. Мета програми - детальне дослідження і збереження природного стану цінних заплав річок, демонтаж застарілих гребель і дамб для відновлення русел і вільного перебігу, шляхів міграції та місць нересту риб.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що гурт The Hardkiss випустив ніжний кліп на пісню "Косатка". У своєму кліпі музиканти нагадали людям, що у них, на відміну від тварин, є багато можливостей, але, на жаль, використовують їх дуже рідко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?