Німецький політик навмисне підхопив коронавірус та пошкодував про це
Категорія
Світ
Дата публікації

Німецький політик навмисне підхопив коронавірус та пошкодував про це

Німецький політик навмисне підхопив коронавірус та пошкодував про це
Джерело:  online.ua

Мер одного з берлінських районів Стефан фон Дассель заразився коронавірусом COVID-19, щоб отримати імунітет. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.

За словами 53-річного політика, він отримав інфекцію під час карантину зі своєю партнеркою. Вона підхопила вірус у Швейцарії.

"Я заразився майже навмисно, щоб отримати імунітет і пізніше не заражати інших... Я хворів довше, ніж думав. Я думав, що три дні прохворію та отримаю імунітет, а потім вже не зможу підхопити вірус і не буду заражати інших. Але все виявилося набагато гірше, ніж я міг собі уявити", - зізнався фон Дассель.

Мер зазначив, що зможе працювати навіть в умовах, коли навколо будуть хворіти інші посадовці. Він нібито цілком усвідомлює ризик та загрозу, які міг би завдати своєму оточенню.

Фон Дассель назвав свій випадок "внеском" у боротьбу з епідемією у країні. Цікаво, що його вчинок — це порушення рекомендацій посадовців стосовно охорони здоров'я. Влада постановила, що людям слід дистанціюватись один від одного та максимально уникати захворювання, бо це перш за все спричинить перевантаження медичної системи.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Монастириському районі Тернопільської області записали термінове відеозвернення до глави держави Володимира Зеленського. Мешканці вирішили нагадати президенту, що саме в їхньому регіоні найбільше хворих на коронавірус. Мешканці району закликають українського лідера терміново їм допомогти, оскільки вони не можуть боротися з пандемією голими руками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?