Джоан Роулінг запустила "Гаррі Поттера вдома" на тлі пандемії коронавірусу
Категорія
Культура
Дата публікації

Джоан Роулінг запустила "Гаррі Поттера вдома" на тлі пандемії коронавірусу

Джоан Роулінг запустила "Гаррі Поттера вдома" на тлі пандемії коронавірусу
Джерело:  online.ua

За авторством британської письменниці Джоан Роулінг запустили розважальний сайт "Гаррі Поттер вдома" (Harry Potter At Home). Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на твіти письменниці та згаданий портал.

За словами Роулінг, проєкт передбачений для дітей по всьому світу, які опинилися під карантином через пандемію COVID-19.

"Батькам, вчителям та опікунам, які стежать за тим, щоб діти розважалися, і намагаються їх чимось зацікавити, на карантині може знадобитися трохи магії, тому я із задоволенням запускаю Harry Potter At Home", - пояснила авторка суперпопулярної книжної серії.

Відвідувачі сайту можуть знайти там для себе інтерактивні завдання, головоломки, загадки й майстер-класи.

Нагадаємо, у світі за даними Університету Джона Гопкінса зареєстрували близько 952 тисяч випадків COVID-19. Безпосередньо у Великій Британії — майже 30 тисяч станом на день у четвер, 2 квітня.

Як повідомляв ONLINE.UA, керівник одного з районів Берліна свідомо заразився коронавірусом. Він пояснив свій вчинок прагненням отримати імунітет та зробити такий собі "внесок" у боротьбу з епідемією. Утім, політик пошкодував про це.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?