Як робити гімнастику для легень - неймовірно корисний лайфхак під час карантину
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Як робити гімнастику для легень - неймовірно корисний лайфхак під час карантину

Як робити гімнастику для легень - неймовірно корисний лайфхак під час карантину
Джерело:  online.ua

Талановита акторка та легендарна голлівудська зірка Шерон Стоун майже щоденно демонструє усім своїм шанувальникам, що дотримується всіх правил карантину і старається не покидати свою домівку, аби уникнути зараження коронавірусом. Окрім того, красуня намагається допомогти своїм фанатам пережити непростий період карантину, тому ділиться з підписниками неймовірно корисними лайфхаками, передає ONLINE.UA.

Акторка не приховує, що їй доволі складно бути ізольованою та на тривалий період відмовитися від улюбленої роботи, проте Стоун усвідомлює, що це конче необхідно для власної ж безпеки та безпеки всіх оточуючих людей. Красуня вирішила не нудьгувати, а допомагати порадами простим людям, які слідкують за її буденним життям в соціальних мережах.

Так, акторка детально розповіла, як зробити гімнастику для легень. Відповідний пост був опублікований на сторінці зірки 1 квітня, тож Шерон вирішила розпочати день не з жартів, а з важливих речей. Така гімнастика за її словами допоможе розширити та зміцнити легені.

Гімнастика для легень - що потрібно робити:

1.Повільно вдихніть і порахуйте до десяти.

2.Тоді знову рахуючи до десяти, опустіть повітря з легень у живіт.

3.Затримайте дихання до десяти.

4.Повільно видихайте рахуючи до десяти.

За словами красуні, ця вправа справді складається лише з 4 простих кроків, які допоможуть розширити легені. Стоун наголошує, що корисно таким диханням займатися людям у яких бронхіт, грип чи запалення. Що важливо розуміти, гімнастика для легень може стати у нагоді при боротьбі з коронавірусом, адже одним із симптомів захворювання є задишка (ускладнене дихання).

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, компанія  Apple за короткий проміжок часу розробила свій власний тест  для визначення ймовірності зараження вірусом COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?