Просто ідеальний татко: нове миле відео від Двейна Джонсона стало хітом мережі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Просто ідеальний татко: нове миле відео від Двейна Джонсона стало хітом мережі

Просто ідеальний татко: нове миле відео від Двейна Джонсона стало хітом мережі
Джерело:  online.ua

Неймовірно популярний американський актор, а також відомий реслер Двейн "Скеля" Джонсон регулярно нагадує своїм фанатам, що головне в житті будь-якої людини - це родина, яку потрібно любити та оберігати. Особливо це важливо в такі непрості часи, які переживає сьогодні наша планета. Голлівудський красень вирішив продемонструвати своїм шанувальникам, як піклується про свою маленьку доньку Тіану під час карантину. Відео з'явилося на сторінках актора в соціальних мережах та за лічені години стало хітом мережі - лише в Інстаграмі воно вже зібрало понад 15 мільйонів переглядів та десятки тисяч коментарів, передає ONLINE.UA.

У милому відео Двейн Джонсон показує "ритуал" миття рук своєї дворічної доньки Тіани. Джонсон виконує реп-частину з мультфільму "Моана", який він сам озвучував. Під енергійний ритм зірковий татко вимиває руки своєї донечки та одночасно бавиться з нею. Що цікаво, актор знявся з оголеним торсом - ймовірно, щоб показати фанатам, що залишається в ідеальній фізичній формі навіть під час карантину.

"Перед моїми купаннями, маленька Тіа (мама мія) вимагає, щоб я співав реп-частину своєї пісні "You are Welcome" із "Моана", а я вмиваю їй руки. Кілька тижнів тому ми зрозуміли, що реп-фрагмент пісні - це ідеальний час, коли малята отримують задоволення від миття рук. Будьте здорові та бережіть себе, друзі мої", - прокоментував миле відео з донькою "Скеля" Джонсон.

Фанати актора зазначають, що його відео не тільки піднімає настрій, а й змушує згадати про сімейні цінності.

"Ідеальний татко, ідеальний актор, ідеальний чоловік; яка ж у вас чудова родина; правильно, головне - це наші діти і їхня безпека; це відео можна дивитися вічно; Тіана - дуже схожа на свого батька; саме такі цінності й потрібно нести в маси; я ставлю мільйони лайків", - коментують ролик фанати.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, зірка популярного серіалу "Гра престолів"Емілія Кларк запросила всіх своїх фанатів на віртуальний обід для того, щоб зібрати кошти на боротьбу з COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?