В Україні настає справжня весна: синоптики потішили прогнозом погоди
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні настає справжня весна: синоптики потішили прогнозом погоди

В Україні настає справжня весна: синоптики потішили прогнозом погоди
Джерело:  online.ua

На вихідних, 4-5 квітня, Україну накриє атмосферний фронт з періодичними дощами і поривчастим вітром, а вже з 6 квітня почнеться потепління - в усі регіони країни прийде справжня весна. На початку тижня ще будуть незначні заморозки по ночах, але вдень очікується підвищення температури повітря до + 20°С. Точний прогноз погоди на початок наступного тижня повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

У понеділок, 6 квітня, в усіх областях України очікується значне потепління. Вдень температура повітря прогріється до +17 ... + 21°С. Тільки на сході країни буде прохолодніше на кілька градусів. Вночі стовпчики термометрів будуть наближатися до нуля, але не до мінусових значень.

У вівторок, 7 квітня, синоптична ситуація не зміниться. Буде сонячно, сухо і тепло у всіх регіонах України. Вдень температура +17 ... + 19°С, вночі - 0 ... + 2°С.

У середу, 8 квітня, в Україні буде яскраво світити сонце, яке почне вже пригрівати землю своїми променями. Денна температура повітря встановиться на позначках +17 ... + 21°С, вночі також потеплішає до +3 ... + 5°С.

За прогнозом синоптиків, погода в квітні 2020 року по-справжньому весняною і теплою. Середня місячна температура в Україні прогнозується на рівні 10-12 градусів тепла, що на 1,5-2 градусів вище середніх багаторічних значень. Народні синоптики прогнозують, що до середини місяця ще можливі похолодання, які припадуть і на Великдень. Тепла погода остаточно встановиться з середини квітня до кінця місяця.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що метеорологи попередили жителів планети про настання самого жаркого п'ятиріччя за всю історію спостережень. За словами фахівців, середні температури в найближчі п'ять років будуть на 1,15 - 1,46 градуса за Цельсієм вище, ніж температури в доіндустріальний період людства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?