Під Москвою через вибух газу обвалився під'їзд п'ятиповерхівки - фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Під Москвою через вибух газу обвалився під'їзд п'ятиповерхівки - фото і відео

Під Москвою через вибух газу обвалився під'їзд п'ятиповерхівки - фото і відео
Джерело:  online.ua

У суботу, 4 квітня, під Москвою, в місті Орєхово-Зуєво сталася надзвичайна подія - в результаті вибуху газу обвалився під'їзд житлової п'ятиповерхівки. В результаті події загинула одна людина. Ще троє постраждалих у важкому стані знаходяться в реанімації, стан четвертого постраждалого медики оцінюють середньої тяжкості. Фото і відео з місця обвалення під'їзду житлового будинку публікують в мережі очевидці події, передає ONLINE.UA.

Причиною обвалення під'їзду житлового будинку під Москвою російська влада називає вибух газу. Розглядаються різні версії події, серед них основна - несправність газового обладнання або його невірна експлуатація в квартирі на третьому поверсі. У МНС РФ повідомили, що вибухнула газова колонка на третьому поверсі будинку.

З будинку, де стався вибух і обвалився під'їзд, евакуювали 200 осіб. Губернатор Підмосков'я Андрій Воробйов доручив розмістити мешканців будинку в місцях тимчасового перебування.

У мережі опублікували фото і відео з місця події. На знімках видно, що повністю зруйновані перегородки між квартирами з третього по п'ятий поверх, а також зовнішня стіна будинку. Уламки і речі з житлових приміщень впали перед вікнами квартир з першого по другий поверх.

"Було дуже багато народу, швидка, пожежники, всі швидко дуже приїхали. Вибух я почула, коли була в іншому будинку. Був поштовх. Люди вибігали на вулицю босоніж, в тапочках, з дітьми. Я бачила, як людини три виносили на руках" , - розповідають очевидці події.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на приватній шахті, розташованій на тимчасово окупованій території поблизу Шахтарська, стався потужний вибух. За попередніми даними, вибухнув метан - в результаті інциденту загинули двоє гірників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?