Путін хоче обдурити весь світ - розкриті справжні цілі Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін хоче обдурити весь світ - розкриті справжні цілі Кремля

Путін хоче обдурити весь світ - розкриті справжні цілі Кремля
Джерело:  Укрінформ

Російський глава Володимир Путін як завжди намагається обдурити весь світ під виглядом допомоги, яку він широко пропонує країнам Європи та США в боротьбі з пандемією коронавіруса. Ці зусилля не мають нічого спільного з гуманізмом і співчуттям - глава Кремля посилено намагається використати кризу, щоб домогтися підриву довіри європейців до своїх національних урядів. Про це заявив провідний аналітик з питань безпеки і оборони Німецького фонду Маршала Сполучених Штатів Брюно Лете, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

"Російська допомога Європі і США є складовою широких зусиль Кремля, який використовує кризу, викликану COVID-19, з метою підриву довіри західних суспільств до своїх національних урядів", - переконаний експерт.

Справжня мета Кремля, яку команда Путіна намагається замаскувати під співчуттям і гуманізмом, криється в прорахованих діях, спрямованих проти Заходу. Експерт згадав так звану "військово-гуманітарну" операцію по боротьбі з епідемією коронавіруса в Італії і російську допомогу Москви для США. Експерт підкреслив, що свою "гуманітарну допомогу" РФ продовжує поєднувати з масштабними кампаніями по дезінформації в Європі і Північній Америці.

Нагадаємо, російська армія з 22 березня почала в Італії операцію з надання "гуманітарної допомоги" в боротьбі з пандемією коронавіруса. В рамках цієї спецоперації Москва під виглядом "гуманітарної допомоги" стягнула до Італії військову техніку і понад 100 військовослужбовців, що викликало великий резонанс через те, що в одній з країн НАТО вільно висаджуються російські війська, незважаючи на те, що всі розуміють, що криється за справжніми мотивами Кремля, який нібито намагається "допомогти" Італії з пандемією.

Слід зазначити, що і з допомогою США Росія оскандалилася. Мало того, що апарати штучної вентиляції легенів, доставлені військовим бортом з Росії в Нью-Йорк, були зроблені підприємством, що входить в "Концерн Радіоелектронні технології", який знаходиться під американськими санкціями, так ще США і оплатили половину їх вартості.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія несподівано і Україні запропонувала допомогу. Російська авіакомпанія "Аерофлот" пропонує забрати українських туристів, які застрягли в Непалі через пандемію коронавіруса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?