Вагітна Кеті Перрі оригінально розсекретила стать майбутньої дитини
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вагітна Кеті Перрі оригінально розсекретила стать майбутньої дитини

Вагітна Кеті Перрі оригінально розсекретила стать майбутньої дитини
Джерело:  online.ua

Зірка американської попсцени, яка за роки своєї сольної кар'єри підкорила серця мільйонів слухачів, Кеті Перрі порадувала фанатів подробицями своєї вагітністі. Вона вирішила довго не тримати інтригу і зізналася, хто у неї народиться. Співачка оригінальним способом розсекретила стать своєї майбутньої дитини в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Артистка раніше визнавалася фанатам, що не вміє довго зберігати секрети, тому майже відразу після того, як стало відомо про вагітність Кеті, вона вирішила відкрити ще одну таємничу завісу особистого життя. Перрі опублікувала в соцмережі щасливого коханого Орландо Блума, обличчя якого вимазане ніжно-рожевим кремом. Під знімком зірка лаконічно написала - "Це дівчинка", супроводивши фразу сердечками. Аналогічний пост виклав у себе і майбутній щасливий батько. Фанати масово привітали пару і почали гадати, як же зірки назвуть доньку.

Слід зазначити, що у Кетті вже став помітний кругленький животик. Вона його не приховує і навіть підкреслює ніжними нарядами, фото в яких публікує в соцмережі. Для артистки вагітність була мрією - вона з нетерпінням чекала цього радісного моменту в житті.

Нагадаємо, для 35-річної Кеті Перрі майбутнє немовля стане первістком. Для 43-річного Орландо Блума - другою дитиною. Він уже виховує дев'ятирічного сина Флінна від колишньої дружини, моделі Міранди Керр.

Нагадаємо, про роман Орландо Блума і Кеті Перрі стало відомо в січні 2016 року. У березні 2017 го пара офіційно розпалася, а в лютому 2018 року закохані знову зійшлися. На День святого Валентина Орландо зробив Кеті пропозицію. Весілля повинно було відбутися цієї весни, але через пандемію коронавірусної інфекції торжество довелося відкласти.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що раніше відома американська співачка Кеті Перрі представила свій новий кліп на пісню Small Talk, режисером якого стала українка з Одеси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?