Вчимося вдома: де і коли дивитися уроки онлайн
Категорія
Україна
Дата публікації

Вчимося вдома: де і коли дивитися уроки онлайн

Вчимося вдома: де і коли дивитися уроки онлайн
Джерело:  online.ua

З 6 квітня 2020 року в Україні стартує проєкт Всеукраїнська школа онлайн. 40 педагогів з Києва на час карантину стануть вчителями для всієї країни - вони в онлайн форматі викладатимуть українську мову, алгебру, геометрію, математику, англійську мову, історію, фізику, географію, біографію, хімію, біологію для учнів 5-11 класів. Де і коли дивитися уроки онлайн - розклад уроків на ONLINE.UA.

Де і коли дивитися уроки онлайн

Щодня з понеділка по п'ятницю уроки онлайн починатимуться о 10:00. Їх можна дивитися на YouTube-каналі МОН, а також ще на 14 телеканалах. Так, за класами закріплені такі телеканали:

  • 5-й клас - "Плюсплюс" і "112 Україна"

  • 6-й клас - ZOOM і NewsOne

  • 7-й клас - ZIK

  • 8-й клас - "Індиго" і Уніан

  • 9-й клас - Рада і UA: Культура

  • 10-й клас - UA: Перший

  • 11-й клас - М1

Розклад уроків онлайн

МОН склало розклад уроків онлайн на тиждень по кожному класу.

Розклад уроків 5 клас

Розклад уроків 6 клас

Розклад уроків 7 клас

Розклад уроків 8 клас

Розклад уроків 9 клас

Розклад уроків 10 клас

Розклад уроків 11 клас

Раніше ONLINE.UA ділився практичними порадами для батьків від вчителів і психологів, як допомогти дітям адаптуватися до нової форми навчання - як організувати навчання вдома, щоб дитина максимально засвоїв матеріал і не втратив інтерес до навчання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?