Новий вірусний хіт: автор PPAP підкорив мережу кавером на тему коронавіруса
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Новий вірусний хіт: автор PPAP підкорив мережу кавером на тему коронавіруса

Новий вірусний хіт: автор PPAP підкорив мережу кавером на тему коронавіруса
Джерело:  online.ua

Відомий японський комік і виконавець Піко-Таро (справжнє ім'я - Казухіто Косака) записав новий вірусний хіт на тему коронавіруса під назвою Pray-for-People-And-Peace. Цей хіт став кавером його популярної пісні PPAP, назва якої розшифровується як Pen-Pineapple-Apple-Pen ( "Ручка-ананас-яблуко-ручка"). До речі, ця пісня стала рекордсменом Книги рекордів Гіннеса як найкоротша композиція, яка увійшла в чарт кращих пісень музичного видання Billboard, і тільки в Youtube зібрала майже 200 млн переглядів, повідомляє ONLINE.UA.

"У мене є рука, у мене є мило. Мити, мити, мити, мити, мити", - співається в новій пісні Піко-Таро, присвяченій профілактиці коронавіруса.

За кілька днів після публікації відео пісні Pray-for-People-And-Peace переглянули кілька мільйонів людей. Це відео користується великою популярністю серед японських користувачів Twitter і входить в п'ятірку найпопулярніших на 6 квітня.

"Це вірусне відео! Так мило і помітно!", "Тепер ці слова будуть у мене в голові завжди, коли буду мити руки", "Найкрасивіший РРАР в світі", "Чудово, що світові знаменитості вживають заходів для всього світу для боротьби з коронавірусом! ", - масово коментують користувачі новий хіт Піко-Таро.

Нагадаємо, 46-річний комік, телеведучий і шоумен Піко-Таро є першим з 1990 року японським співаком, що потрапив в чарт Billboard. За словами Піко-Таро, своїм успіхом він зобов'язаний Джастіну Тімберлейку, який рекомендував внести його композицію в Книгу рекордів Гіннеса.

Раніше ONLINE.UA публікував кумедні відео Дантеса, в яких відомий артист ділився практичними секретами, що не розлучитися під час карантину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?