По нафтовим об'єктам США потужно вдарили ракетами - що відбувається
Категорія
Світ
Дата публікації

По нафтовим об'єктам США потужно вдарили ракетами - що відбувається

По нафтовим об'єктам США потужно вдарили ракетами - що відбувається
Джерело:  online.ua

По американськый нафтовій компанії Halliburton, яка розташована в іракському місті Басрі, завдали потужного ракетного удару. Ракетна атака була проведена вранці 6 квітня. На територію компанії впали мінімум чотири снаряди. Відео з місця події опублікували в мережі, передає ONLINE.UA.

Портал Baghdadtoday повідомляє, що по нафтовій компанії США потужно вдарили ракетами з установки, розрахованої на запуск 11 снарядів. Її виявили і знешкодили іранські військові неподалік нафтових об'єктів США. Відзначається, що в результати ракетної атаки шкоди завдано не було, ніхто не постраждав. Хто вдарив по нафтовим об'єктам США ракетами поки невідомо.

Нагадаємо, у вересні 2019 року була проведена потужна ракетна атака на саудівські нафтові об'єкти Saudi Aramco в Ірані. Тоді відповідальність за атаку взяли на себе єменські повстанці-хусіти. США визнали винним Іран. Про іранському походження дронів, що атакували НПЗ, заявляла і Арабська коаліція.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що з початку року по військових базах США в Іраку завдали кілька ракетних ударів. Останній раз ракетна атака була зафіксована в середині березня- як мінімум 25 ракет прилетіли в зону дислокації військових в таборі "Таджі". В результаті ракетної атаки п'ятеро військовослужбовців отримали поранення - троє американських і двоє іракських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?