Майк Тайсон хотів за гроші побитися з горилою: шокуюче зізнання легенди боксу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Майк Тайсон хотів за гроші побитися з горилою: шокуюче зізнання легенди боксу

Майк Тайсон хотів за гроші побитися з горилою: шокуюче зізнання легенди боксу
Джерело:  online.ua

Легендарний боксер Майкл Тайсон розповів в інтерв'ю The Sun, як намагався побитися з горилою у зоопарку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на британське видання.

За словами "залізного Майка", колись він разом з тодішньою дружиною Робін Гівенс відвідував зоопарк у Нью-Йорку. Там він побачив клітку з горилою, з якою захотів позмагатися.

"Коли ми підійшли до клітки з горилами, там була одна велика, яка домінувала та "чавила" інших. Вони були такими сильними, однак очі — як у невинного немовля. Я запропонував 10 тисяч доларів співробітнику, щоб той відкрив клітку та дав мені вмазати по носу цій горилі. Він відмовився", - зазначив Тайсон.

Випадок нібито стався 1988 року, коли боксер-легенда за гроші добився пропуску у зачинений зоопарк лише для цього з дружиною. Нагадаємо, боксер попри надзвичайні успіхи на рингу неодноразово потрапляв у скандальні ситуації. Його неодноразово звинувачували в алкогольній та наркотичній залежності - навіть у період професійної кар'єри.

Як повідомляв ONLINE.UA, "тезку" Майка — Тайсона Ф'юрі — можуть дискваліфікувати через вживання допінгу під час боїв. Разом із братом Х’юї вони знову стали фігурантами нового розслідування, яке почало Британське антидопінгове агентство — UKAD. Наразі йдеться також про підкуп третьої особи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?