Всі шоковані: Apple зважилася на безпрецедентний крок, щоб врятувати людей від пандемії
Категорія
Технології
Дата публікації

Всі шоковані: Apple зважилася на безпрецедентний крок, щоб врятувати людей від пандемії

Всі шоковані: Apple зважилася на безпрецедентний крок, щоб врятувати людей від пандемії
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома американська компанія Apple неочікувано для всіх випустила 20 мільйонів медичних масок, щоб врятувати людей під час пандемії коронавірусу. З офіційною заявою вперше виступив очільник корпорації Тім Кук на своїй сторінці у Twitter. Він наголосив, що Apple минулого тижня надіслала перші екземпляри в кілька лікарень США, передає ONLINE.UA.

"Це по-справжньому глобальне зусилля, і ми продовжуємо тісно працювати з владою на всіх рівнях, щоб забезпечити поставки там, де це найбільш необхідно", - зазначив Тім Кук.

Окрім того, за його словами, Apple планує в тиждень робити більш 1 млн захисних лицьових екранів для медичних працівників. Минулого тижня компанія поставила перші екземпляри до деяких лікарні в Кремнієвій долині.

"Ми сподіваємося незабаром запустити поставки за межами США", - зазначив Кук.

Неочікуване відеозвернення глави Apple та його резонансна новина приголомшили користувачів мережі.

"Коли я дивилися це відео - хотілося плакати! Я не можу знайти слів, щоб висловити вдячність за ваше рішення, за вашу роботу!; Я думаю, що всі шоковані вашою щедрістю та вмінням оперативно реагувати на все, що відбувається в світі; спочатку Маск, потім Кук - генії не дозволять нашій планеті загинути; це чудова ідея - підтримую!; разом ми все здолаємо; ви дуже добра людина!; не зупиняйтеся - світу потрібна ваша підтримка!", - коментують новину від Тіма Кука користувачі мережі.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Apple вирішила приєднатися до порятунку планети  від пандемії коронавірусу та за короткий проміжок часу розробила свій власний тест для визначення ймовірності зараження вірусом COVID-19. Його вже можна знайти на офіційному сайті корпорації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?