ФІФА ухвалила нове рішення про чемпіонати: що буде з матчами
Категорія
Спорт
Дата публікації

ФІФА ухвалила нове рішення про чемпіонати: що буде з матчами

ФІФА ухвалила нове рішення про чемпіонати: що буде з матчами
Джерело:  online.ua

ФІФА ухвалила нове рішення щодо футбольних матчів на тлі пандемії коронавірусу COVID-19 - йдеться про дозвіл на більш тривалу затримку чемпіонатів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Athletic.

За даними видання, організація надасть дозвіл національним футбольним асоціаціям на поновлення матчів пізніше, ніж передбачалося спочатку. Це дозволить не скасовувати турніри остаточно.

Представники ФІФА не планують наполягати на одночасному старті чемпіонатів сезону 2019/20. Асоціації зможуть самостійно обирати дати.

Згідно з журналістськими відомостями, на офіційному рівні футбольна організація зробить відповідне оголошення у наступні дві доби.

Нагадаємо, у Європі через поширення коронавірусу зупинили усі футбольні турніри. Також перенесені Ліга чемпіонів, Ліга Європи, Євро-2020. У Бельгії нещодавно передчасно завершили національний чемпіонат та визначили тріумфатора без матчів. Єдиною країною, яка не впровадила жодних обмежень у професійному футболі — Білорусь.

Як повідомляв ONLINE.UA, доступні дати для завершення всіх незакінчених змагань в Європі починають скорочуватися. Керівництво УЄФА визначило дату, поза якою проводити матчі вже буле неможливо. Більше — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?