Ф'юрі продовжує мріяти про мене в сауні - Кличко здивував неоднозначною заявою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ф'юрі продовжує мріяти про мене в сауні - Кличко здивував неоднозначною заявою

Ф'юрі продовжує мріяти про мене в сауні - Кличко здивував неоднозначною заявою
Джерело:  online.ua

Відомий український боксер Володимир Кличко нарешті відреагував на історію про сауну з британським боксером Тайсоном Ф'юрі. Як відомо, видання Sky Sports Boxing опублікувало відео, як Тайсон розповів, що переміг Кличка в сауні. Легендарний боксер зізнався, що йому моторошно від того, що Ф'юрі продовжує думати і мріяти про нього в сауні. Про це Кличко написав в Твіттері, передає ONLINE.UA.

"Я продовжую читати ці хвилюючі історії про спогади Ф'юрі, які пов'язані з нашим спільним походом в сауну. По-перше, очевидно, що я брав участь в змаганні. Воно проходило в його голові. По-друге, як моторошно, що цей чоловік продовжує думати і мріяти про мене в сауні", - сказано в коментарі Володимира Кличка.

Варто нагадати, що Тайсон Ф'юрі у своїй автобіографії розказав про перебування в таборі Володимира Кличка у 2010 році.

"Близько двадцяти з нас пішли в сауну, і старий американський тренер, який працював з Володимиром, сказав мені: "Знаєш, Володимир – король сауни, тому прояви певну повагу. Йому подобається йти звідти останнім", – розповів Ф'юрі.

Боксер зізнався, що слова тренера були викликом для нього, адже це був ідеальний момент, щоб кинути виклик Кличку.

"Отже, ми зайшли, я товстий, як свиня, і це найгарячіша сауна з усіх, де я будь-коли бував. Один за одним хлопці виходять, там залишилися тільки я і Володимир. Ми мали бути там всього двадцять хвилин, але потім він встає і повертає годинник назад, ще на двадцять хвилин. Я подумав, що помру тут", - наголосив Тайсон.

Він також підкреслив, щоб був готий на все, аби не дозволити Кличку перемогти.

"Я подумав, що раптом я втрачу свідомість, вони можуть пролити на мене трохи води, і зі мною все буде гаразд. Тому я рахував час у голові, щоб триматися сфокусованим, а потім за п'ять хвилин Володимир роздратовано пішов. Я залишився там ще на десять хвилин, а коли вийшов, то мало не зомлів", – розповів британець.

Як повідомляв ONLINE.UA, вже наступної осені може відбутися третій двобій між британським боксером Тайсоном Ф’юрі та американцем Деонтеєм Вайлдером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?