Курйоз зі спортсменом та поліцією в Гідропарку: затримання потрапило на відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Курйоз зі спортсменом та поліцією в Гідропарку: затримання потрапило на відео

Курйоз зі спортсменом та поліцією в Гідропарку: затримання потрапило на відео
Джерело:  online.ua

Поліція Києва у понеділок, 6 квітня, перекрила мости на столичний Гідропарк, де спортсмени займалися попри карантинні обмеження. Там сталися сутички, оскільки громадяни все одно намагалися потрапити туди. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі та пресслужбу правоохоронців.

Зі згаданого дня стали чинними заборони на відвідування спортивних майданчиків та парків, однак навіть штрафи у 17 тисяч гривень не зупинили любителів спорту.

Один з них відзначився більше інших. Чоловік узяв та переплив протоку замість того, щоб йти заблокованим мостом. На березі його вже чекав цілий підрозділ поліції та кілька журналістів. Користувачі соцмереж здивувалися такою увагою до одного порушника та назвали його, ймовірно, надзвичайно "небезпечним".

За версією поліції, спортсмен конфліктував з правоохоронцями на мосту.

"Після роз’яснювальної роботи невідомий все одно проігнорував встановленні карантинні обмеження та почав пливти на інший берег річки, де його затримали поліцейські", - зазначила пресслужба.

Проти нього склали адмінпротокол щодо порушення правил карантину (ст. 44-3 КУпАП). Також у поліції проінформували про аналогічні протоколи стосовно двох інших українців, які протестували проти карантинних обмежень на мості. Приводом для цього стала відсутність маски у першого та документів — в іншого.

Як повідомляв ONLINE.UA, мешканця Тернополя після повернення з Польщі не пустила додому дружина. Він не зміг самоізолюватися та провів ніч на вулиці. Що він вчинив далі — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?