Хворий на коронавірус прем'єр Британії потрапив у реанімацію - усі подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Хворий на коронавірус прем'єр Британії потрапив у реанімацію - усі подробиці

Хворий на коронавірус прем'єр Британії потрапив у реанімацію - усі подробиці
Джерело:  online.ua

Прем'єрміністра Великої Британії Бориса Джонсона, який заразився коронавірусом 11 днів тому, перевели в реанімаційне відділення лікарні. Зазначається, що після того, як 5-го квітня Джонсон потрапив до лондонської лікарні Св. Томаса з симптомами коронавірусу, 6 квітня у другій половині дня його стан значно погіршився. Такими даними ділиться видання The Guardian, посилаючись на інформацію, отриману в британському уряді, передає ONLINE.UA.

"Джонсон попросив міністра закордонних справ Домініка Рааба, який також є першим держсекретарем, підмінити його на посаді прем'єра. За повідомленням уряду, Джонсон потрапив до лікарні на обстеження через те, що симптоми коронавірусу спостерігаються в нього більше 10 днів. Сам же очільник уряду в гарному настрої та перебуває на зв’язку", - сказано в повідомленні.

Що важливо розуміти, у британському уряді також закликали медіа бути обережними із повідомленням про те, що Борис Джонсон отримує кисневу терапію. Варто зазначити, що речниця впливового політика ухиляється від питання журналістів, чи має той пневмонію.

Як відомо, 6 квітня глава держави Володимир Зеленський звернувся до британського колеги Бориса Джонсона — президент України побажав якнайшвидшого одужання прем’єрміністру Великої Британії, якого госпіталізували на 10-й день боротьби з коронавірусом. Також Зеленський наголосив, що українська влада дуже хвилюється через погіршення самопочуття світового лідера.

Нагадаємо, що британський лідер Борис Джонсон 3 квітня повідомив, що залишається в ізоляції, оскільки все ще має легкі симптоми коронавірусу. Окрім того,  Джонсон розіслав листи кожній британській родині та закликав громадян залишатись вдома. Наразі відомо, що також заразилися коронавірусом і міністр охорони здоров'я Великої Британії Метт Хенкок та спадкоємець британського престолу принц Чарльз - їм вже вдалося здолати хворобу.

Як повідомляв ONLINE.UA, 5 квітня  королева Великої Британії Єлизавета II записала екстрене звернення  до народу – вона дала декілька важливих порад британцям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?