Джонсон у реанімації: Лондон пояснив стан інфікованого прем'єра
Категорія
Світ
Дата публікації

Джонсон у реанімації: Лондон пояснив стан інфікованого прем'єра

Джонсон у реанімації: Лондон пояснив стан інфікованого прем'єра
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон з підтвердженим коронавірусом COVID-19 у вівторок, 7 квітня, все ще знаходиться у реанімації. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал Sky News.

За словами очільника секретаріату кабінету міністрів Майкла Гоува, госпіталізованого політика не підтримують апаратом штучної вентиляції легень.

"Ні, у нього не стоїть ШВЛ. Прем'єр-міністру провели кисневу терапію, та звісно ж, він знаходиться під пильним доглядом", - додав він.

Посадовець зазначив, що уряд оприлюднить відповідну заяву, якщо стан Джонсона зміниться. Наразі обов'язками прем'єра займається Домінік Рааб — міністр закордонних справ країни.

Станом на 7 квітня у Великій Британії зареєстрували понад 51 тисячу випадків COVID-19. Померли 5,3 тисячі людей, одужали - 135. Відомості оприлюднені системою моніторингу Університету Джона Гопкінса.

Як повідомляв ONLINE.UA, прем'єра Бориса Джонсона госпіталізували до реанімації на 11-й день захворювання. Протягом попередніх 10 днів він не зміг цілком побороти усі симптоми інфекції. Напередодні - 6 квітня - лікарі виявили у нього погіршення стану.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?