Порушення карантину: скільки штрафів вже склали у Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

Порушення карантину: скільки штрафів вже склали у Києві

Порушення карантину: скільки штрафів вже склали у Києві
Джерело:  online.ua

Мерія Києва оголосила, що столична поліція вже склала 574 протоколи про порушення карантину. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг очільника міста Віталія Кличка.

За його словами, перші п'ять штрафів уже сплатили — міський бюджет отримав 91 800 гривень.

"Також порушили одне кримінальне провадження за поставлення особи в небезпеку зараження вірусом. Та три кримінальних провадження за порушення карантинних обмежень", - зазначив мер.

Також Кличко нагадав про роботу Моніторингового центру з протидії поширенню COVID-19. Наразі у групи ризику — близько 40 тисяч киян. Усі вони прибули з-за кордону чи контактували з хворими.

"На сьогодні моніторинговий центр вже здійснив майже півтори тисячі результативних контактів для отримання інформації – дзвінків та опитувань про самопочуття, перебування в самоізоляції, про контакти за останні дні. Далі фахівці центру надають рекомендації або необхідну допомогу. Зокрема, й емоційну підтримку чи психологічну допомогу. Важливий аспект роботи центру – моніторинг дотримання визначеними категоріями правил самоізоляції або обсервації. Ті, хто відмовляється йти на контакт з центром, 100 відсотків матимуть справу з правоохоронцями", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно у столичному Гідропарку сталися сутички між киянами та поліцією, яка перекрила міст через карантин.Один з любителів місцевих спортивних майданчиків переплив протоку та отримав штраф.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?