Учасниці знятого в Криму російського шоу потрапили в базу "Миротворця" - перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Учасниці знятого в Криму російського шоу потрапили в базу "Миротворця" - перші подробиці

Учасниці знятого в Криму російського шоу потрапили в базу "Миротворця" - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Учасниці російського реаліті-шоу "Солдатки", у якому показують життя дівчат в армії, потрапили в базу "Миротворця", а все тому, що зйомки скандального шоу влаштували в окупованому Севастополі. Наразі відомо, що дані 12 учасниць реаліті вже внесли в базу "Миротворця", адже дівчата свідомо порушили державний кордон України з метою проникнення в захоплений РФ Крим, а також брали безпосередню участь у пропагандистських заходах російської влади. Інформацією поділився колишній військовослужбовець ЗСУ Олександр Грамарчук (Гром) на своїй сторінці у Facebook. Він також оприлюднив імена та фото учасниць російського реаліті-шоу, передає ONLINE.UA.

За словами Грамарчука, також росіянок звинувачують в "участі в спробах легалізації окупації Криму російськими загарбниками" і "незаконній комерційній діяльності" на півострові.

"На одному з російських телеканалів зараз транслюється реаліті-шоу "Солдатки". В чому суть? 12 дівчат літаком Міністерства оборони РФ доставили в окупований Крим, де на території 810 окремої бригади морської піхоти РФ, що дислокується у м.Севастополь, з травня минулого року проводились зйомки шоу. Зараз я не про мораль, а про порушення міжнародного законодавства. Учасниці шоу незаконно перетнули адміністративний кордон, а це має каратись мінімум забороною на в'їзд на територію України", - зазначає колишній військовослужбовець ЗСУ.

Варто зазначити, що "Солдатки" - це реаліті-серіал про дівчат, створений телеканалом ТНТ за участю Міністерства оборони РФ. Участь у шоу беруть 12 дівчат, які протягом 2 місяців проходять бойову підготовку в одній з військових частин в окупованому Севастополі.

Як відомо, сайт "Миротворець" був створений навесні 2014 року. Він збирає і публікує дані про людей, яких вважає небезпечними для України, - зокрема, про осіб, в діях яких бачить прояви сепаратизму і тероризму та інші загрози нацбезпеки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше до бази "Миротворця"  внесли українського співака Олега Винника. Той відзначився участю у російському проєкті "Всеммир", до якого традиційно приєднуються зірки, що підтримали вторгнення РФ в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?