Китай оголосив про нову перемогу над коронавірусом COVID-19
Категорія
Світ
Дата публікації

Китай оголосив про нову перемогу над коронавірусом COVID-19

Китай оголосив про нову перемогу над коронавірусом COVID-19
Джерело:  online.ua

Протягом останньої доби на території материкового Китаю не зареєстрували жодного смертельного випадку від коронавірусної інфекції COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на національну комісію з питань охорони здоров'я країни.

Загалом за добу там виявили 32 нові випадки коронавірусу. Усі інфіковані прибули з-за кордону.

Офіційні дані влади Китаю говорять, що від початку спалаху заразилися COVID-19 понад 81 тисячу громадян країни. Також відомо про смерть приблизно 3,3 тисячі людей.

У материкових частинах КНР лікуються з відповідним діагнозом 1 242 пацієнти. З них 211 - наразі у важкому стані.

Станом на день у вівторок, 7 квітня, Університет Джона Гопкінса зареєстрував понад 1,3 мільйона випадків COVID-19. З них стали смертельними для хворих понад 70 тисяч.

Нагадаємо, COVID-19 поширився спочатку китайським містом Ухань, провінцією Хубей, потім Китаєм — та вийшов за його межі. Вже у січні влада КНР заблокувала рух у згаданому регіоні та багатьох містах, заборонила виходити без гострої потреби на вулицю.

Іншими осередками пандемії стали Італія, Іспанія, Іран, Південна Корея, США. Тисячі випадків виявили в інших країнах на усіх континентах.

Як повідомляв ONLINE.UA, команда вчених змоделювала ураження людської клітини вірусом COVID-19. На відеоролику можна побачити, як небезпечна інфекція потрапляє в організм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?