Джоан Роулінг здолала коронавірус завдяки дихальній техніці - корисне відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джоан Роулінг здолала коронавірус завдяки дихальній техніці - корисне відео

Джоан Роулінг здолала коронавірус завдяки дихальній техніці - корисне відео
Джерело:  online.ua

Легендарна британська письменниця Джоан Роулінг, найбільш відома як авторка серії романів про Гаррі Поттера, завжди ділилися з фанатами важливими моментами свого життя та ніколи не забувала, що шанувальники прислуховуються до її мудрих порад. Нещодавно Роулінг зважилася на доволі відверте зізнання - вона розповіла, що відчувала симптоми захворювання, схожі на симптоми COVID-19, однак тест не робила. За словами письменниці, їй вдалося самостійно впоратися із хворобою завдяки дуже корисній дихальній техніці, яку вона рекомендує своїм підписникам у Twitter, передає ONLINE.UA.

"Будь ласка, подивіться відео лікаря з лікарні Квінс, що пояснює, як полегшити респіраторні симптоми. Протягом останніх двох тижнів у мене були всі симптоми СOVID-19 (хоча я не робила тест). Я робила цю вправу за порадою лікаря мого чоловіка. Я повністю одужала і техніка дуже допомогла", — розповіла Джоан Роулінг у своєму дописі.

Фанати письменниці, які вже встигли скористатися її порадою, діляться першими враженнями. Переважна більшість користувачів мережі зазначає, що після практики нової дихальної техніки відчуває себе набагато краще.

"Я абсолютно здоровий, але спробував використати цю техніку - тепер мої легені відчувають себе "пухнастішими", якщо так можна це назвати; Роулінг ніколи не забуває про фанатів - це справді класно; ми всі хвилюємося - бережіть себе, мама Ро!; Це чудово, і ще раз доводить, як важливо, що ми активно працюємо з нашими легенями як до хвороби, так і під час ранніх стадій зараження; фантастична техніка - відчуваю себе на 10 років молодшим", - коментують корисне відео від Роулінг її фанати.

Як повідомляв ONLINE.UA, за авторством британської письменниці Джоан Роулінг запустили розважальний сайт "Гаррі Поттер вдома" (Harry Potter At Home). Сама письменниця зазначає, що проєкт створений для дітей по всьому світу, які опинилися на карантині через пандемію COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?