Поліція спростувала гучний фейк про оштрафовану пенсіонерку - подробиці скандалу
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція спростувала гучний фейк про оштрафовану пенсіонерку - подробиці скандалу

Поліція спростувала гучний фейк про оштрафовану пенсіонерку - подробиці скандалу
Джерело:  online.ua

Національна поліція стверджує, що в інтернеті поширюють новину про пенсіонерку з Чернівецької області, яка померла після отримання штрафу за порушення карантину. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

За оприлюдненими даними, штраф жінка отримала нібито за продаж молока на вулиці. Після у неї стався серцевий напад.

"Співробітники поліції Чернівецької області перевірили вказану інформацію. За результатами перевірки встановлено, що серед протоколів, складених у період карантину за статтею 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення, немає жодного щодо жінок, віком від 40 років, які б здійснювали торгівлю на вулиці", - зазначили у поліції.

Правоохоронні органи звернулися до українців із закликом опиратися паніці. Журналістам слід перевіряти інформацію, а всім без винятків — дотримуватися нових обмежень через епідемію COVID-19. Кількість хворих у країні тим часом наблизилася до 1,5 тисячі.

Як повідомляв ONLINE.UA, по всій Україні складають адміністративні протоколи про порушення карантину. Київський мер Віталій Кличко відповів, скільки таких порушень вже оформили у столиці та скільки з них вже сплатили.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?