Marvel подарувала у карантин безкоштовний доступ до коміксів - але не до всіх
Категорія
Культура
Дата публікації

Marvel подарувала у карантин безкоштовний доступ до коміксів - але не до всіх

Marvel подарувала у карантин безкоштовний доступ до коміксів - але не до всіх
Джерело:  online.ua

Компанія Marvel вирішила надати прихильникам коміксів безкоштовний доступ до окремо обраних серій у період глобального карантину. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на іноземні медіа та офіційний сайт компанії.

За даними Marvel користувачі зможуть прочитати підбірку до 4 травня. Рішення ухвалили безпосередньо через пандемію COVID-19. Мільйони людей наразі залишаються вдома та не знають, чим зайняти час.

Комікси доступні користувачам мобільних додатків Marvel Unlimited для Android чи iOS. Також їх можна читати на сайті — для цього створили спеціальну красномовну категорію Free Comics.

Серед безкоштовних серій - "Месники", "Фантастична четвірка", "Чорна Пантера", "Люди Ікс: Темний Фенікс", "Месники проти Людей Ікс", "Капітан Америка: зимовий солдат" та інші.

Це вже не уперше, коли компанія вирішує надати безкоштовний доступ до свого контенту чи його частини в епоху карантину.

Як повідомляв ONLINE.UA, за авторством британської письменниці Джоан Роулінг запустили розважальний сайт "Гаррі Поттер вдома" (Harry Potter At Home). Згідно з поясненням авторки, проєкт передбачений для дітей по всьому світу, які опинилися під карантином через пандемію COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?