В Італії суворо оштрафували жінку за 11 походів до магазину за день
Категорія
Світ
Дата публікації

В Італії суворо оштрафували жінку за 11 походів до магазину за день

В Італії суворо оштрафували жінку за 11 походів до магазину за день
Джерело:  online.ua

Літня жителька італійського міста Градо отримала серйозний штраф через надмірне відвідування магазину під час жорсткого карантину. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ill Gazzettino.

Видання стверджує, що жінка не менш як 11 разів виходила з дому за дрібними покупками. Поліцейські намагалися провести бесіду з нею, однак це не зупинило італійку.

Після 11-го виходу правоохоронці оформили штраф. Протягом місяця їй необхідно сплатити 280 євро. Якщо вона провалить цей "дедлайн", сума виросте до 400 євро.

Згідно з повідомленням видання La Stampa, у перший вихід жінка купила два сендвічі. Що вона придбала в інші рази — невідомо.

Нагадаємо, у всіх країнах, які ввели карантинні обмеження через COVID-19, літні люди — це найперша група ризику. Саме ці громадяни становляться жертвами коронавірусу найчастіше. Це пов'язано з потенційними ускладненнями та хронічними хворобами.

Наприклад, в Україні взагалі рекомендували особам від 65 років не залишати місця проживання.

Як повідомляв ONLINE.UA, Міністерство охорони здоров'я зазначило, що передчасно говорити про скасування чи послабшання карантину в Україні 7 квітня. Голова відомства Максим Степанов пояснив, чому саме - у спеціальному зверненні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?