У МОЗ відповіли, коли говоритимуть про скасування карантину
Категорія
Україна
Дата публікації

У МОЗ відповіли, коли говоритимуть про скасування карантину

У МОЗ відповіли, коли говоритимуть про скасування карантину
Джерело:  online.ua

У Міністерстві охорони здоров'я не планують найближчим часом обговорювати скасування жорсткого карантину в Україні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг головного санітарного лікаря Віктора Ляшка.

За його словами, остаточне рішення ухвалюватимуть вже напередодні встановленого терміну обмежень.

"Нині ми спостерігаємо за розвитком епідситуації в Україні, порівнюємо сценарії, які відбуваються в країнах ЄС і країнах-сусідах, які пізніше впровадили карантинні заходи. Рішення щодо скасування карантину ухвалюватимемо ближче до терміну його завершення. Наразі лише третій день посилених заходів, коментувати будемо не раніше ніж через десять днів", - пояснив він.

Нагадаємо, станом на ранок у середу, 8 квітня, в Україні зареєстрували офіційно 1668 випадків коронавірусу COVID-19. Також кількість смертей виросла до 52, а людей, які одужали - до 35.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно засновник Microsoft та відомий меценат Білл Гейтс виступив з оголошенням про майбутнє світу в умовах пандемії. Він дав новий прогноз та пояснив, коли відбудеться переломний момент у боротьбі проти коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?