Китай відкрив місто Ухань - вперше з початку пандемії
Категорія
Світ
Дата публікації

Китай відкрив місто Ухань - вперше з початку пандемії

Китай відкрив місто Ухань - вперше з початку пандемії
Джерело:  online.ua

Китайська влада відкрила для в'їзду та виїзду місто Ухань, яке стало джерелом пандемії коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Таким чином громадяни КНР зможуть вперше залишити місто з 23 січня, коли ввели жорсткий карантин. Для виїзду необхідий застосунок на смартфоні, який продемонструє спеціальний "зелений" код його власника.

Протягом останньої 21 доби в Ухані зареєстрували на офіційному рівні лише три випадки COVID-19. За 7 квітня у КИтаї не зареєстрували жодної смерті внаслідок коронавірусу.

Станом на ранок у середу, 8 квітня, Університет Джона Гопкінса виявив 1,4 мільйона випадків нового коронавірусу у світі. Померли понад 82 тисячі людей, а 301 тисячі інфікованих вилікувалась.

Безпосередньо у Китаї лічильник зупинився на 81 тисячі хворих та 3,3 тисячі смертей. Це у кілька разів нижче показників Італії, Іспанії, Сполучених Штатів та інших країн, яких інфекція уразила найбільша.

Як повідомляв ONLINE.UA, українське Міністерство охорони здоров'я наголосило, що 8 квітня зарано навіть гвоорити про послаблення карантинних обмежень. Головний санітарний лікар Віктор Ляшко пояснив, коли можуть обговорювати питання скасування жорстких заходів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?