Карантин в Україні продовжать - несподівана заява Кабміну
Категорія
Україна
Дата публікації

Карантин в Україні продовжать - несподівана заява Кабміну

Карантин в Україні продовжать - несподівана заява Кабміну
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль виступив з новим оголошенням щодо карантинних обмежень в Україні на тлі епідемії коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на засідання Кабінету міністрів у середу, 8 квітня.

За словами голови уряду, ймовірніше влада продовжить жорсткий карантин до травня. Утім, у країни немає можливості простоювати кілька місяців.

"Ще раз хочу підкреслити, що Україна не може дозволити собі 2-3 місяці сидіти на дивані, тому економіку треба буде запускати. Це надзвичайно важливе питання. Якщо буде зафіксовано динаміку зниження захворюваності, то лише в травні місяці ми почнемо вести розмову про можливе послаблення карантинних заходів", - підкреслив Шмигаль.

Він зазначив, що послаблень точно не слід чекати 14 квітня, як інформували окремі українські медіа.

"Наголошую, що протягом квітня ми не відступимо від того карантинного режиму, який запроваджений і буде провадитися до встановленого 24 квітня і, можливо, скоріш за все, буде продовжений до початку травня. У травні за умов позитивної динаміки ми запустимо економіку за визначеним планом", - наголосив прем'єр.

Нагадаємо, в Україні станом на ранок 8 квітня виявили понад 1,6 тисячі хворих на коронавірус.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні президент Володимир Зеленський також виступив з твердженням про неможливість послаблення карантину. Особливо він наголосив на сьогоденному періоді - Великодніх святах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?