Кріштіану Роналду оцінив фізичну підготовку української спортсменки - вражаюче відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кріштіану Роналду оцінив фізичну підготовку української спортсменки - вражаюче відео

Кріштіану Роналду оцінив фізичну підготовку української спортсменки - вражаюче відео
Джерело:  online.ua

Легендарний португальський футболіст Кріштіану Роналду вирішив, що його фанати та колеги не повинні сумувати під час карантину - зірка футболу заявив про старт власного унікального челенджу із вправи для пресу на час. Роналду не побоявся кинути виклик іншим спортсменам, щоб ті спробували побити його рекорд. Португалець першим продемонстрував результат, який шокував його підписників - він зміг виконати 142 скручування пресу всього за 45 секунд. Не побоялася позмагатися з Кріштіану Роналду українська легкоатлетка Юлія Левченко, передає ONLINE.UA.

Левченко однією із перших спробувала свої сили. Спортменці, яка спеціалізується на стрибках у висоту, вдалось показати доволі непоганий результат: за 45 секунд – 80 скручувань. Своїм маленьким досягненням красуня поділилась у своєму Інстаграмі та передала естафету друзям.

"Неділя. Nike Living Room Cup – перший тиждень. Результат за 45 секунд – 80 скручувань. Дякую, Роналду. Передаю цю спекотну вправу іншим", - зазначила у своєму дописі українська легкоатлетка.

Найцікавіше почалося тоді, коли Роналду помітив пост Юлії Левченко та оцінив це. Португалець поширив на свою 211-мільйонну аудиторію відео української спортсменки, поставивши схвальний смайл.

Варто звернути увагу на те, що дуже рідко Роналду викладає чужі фото та відео у себе у профілі, а отже фізична підготовка Юлії справді вразила легендарного футболіста. Що також важливо розуміти, рекорд португальця вже побила олімпійська чемпіонка з легкої атлетики Кастер Семеня. Їй вдалося зробити 176 скручувань за 45 секунд.

Нагадаємо, Кріштіану Роналду - португальський футболіст, нападник італійського клубу «Ювентус» і збірної Португалії, у складі якої є капітаном, а також рекордсменом за кількістю ігор і забитих голів. 10 липня 2018 року було офіційно оголошено про перехід 33-річного португальця до складу італійського «Ювентуса», з яким уклали 4-річний контракт. Трансферна сума склала 100 мільйонів євро, що стало рекордом для гравців старше 30 років та найдорожчим придбанням в історії італійських клубів.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, відомий український боксер Володимир Кличко нарешті відреагував на історію про сауну з британським боксером Тайсоном Ф’юрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?