Ніколи цього не буде - у Путіна виступили зі скандальною заявою щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

Ніколи цього не буде - у Путіна виступили зі скандальною заявою щодо України

Ніколи цього не буде - у Путіна виступили зі скандальною заявою щодо України
Джерело:  online.ua

Команда глави Кремля Володимира Путіна продовжує уперто демонструвати абсурдне безстрашшя перед глобальними викликами та потужними антиросійськими санкціями, які уже не один рік ускладнюють життя простих росіян. Цього разу офіційна Москва цинічно заявила, що не збирається міняти "позицію" щодо України заради скасування санкцій через пандемію коронавірусу та обвалу цін на нафту. Із зухвалим попередженням виступив речник Кремля Дмитро Пєсков. Він підкреслив, що така версія розвитку події "нереалістична і абсурдна". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на російський Інтерфакс.

"По-перше, Росії нема чого виходити з території Донбасу, вона ніколи туди не заходила, а що стосується Криму, там взагалі питання ні "якщо", а "ніколи", - безсоромно заявив Дмитро Пєсков та додав, що РФ ніколи не віддасть Крим Україні.

Що важливо розуміти, колишні американські посли в Україні Стівен Пайфер, Джон Гербст і Вільям Тейлор заявили, що на тлі загострення ситуації з пандемією і падіння нафтових цін США повинні виступити з пропозицією скасувати потужні санкції проти РФ - проте лише в разі виходу Росії з Донбасу а також повернення Криму Україні.

На такий ультиматум прессекретар Володимира Путіна відповів доволі зухвало.

"З гордістю відзначу перевагу наших колишніх послів російських. Вони все-таки набагато мудріші, більш досвідчені і більш об'єктивні в своїх аналітичних роботах", - сказав речник Кремля.

Варто звернути увагу на те, що очільник МЗС України Дмитро Кулеба нещодавно пообіцяв, що Україна не допустить скасування санкцій проти РФ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що РФ на тлі пандемії коронавіруса готує контрнаступ як проти України, так і проти ЄС. Очільник Інституту світової політики Євген Магда запевняє, що Кремль не відмовиться від фінансованія війни на Донбасі і бойовиків ОРДЛО навіть в умовах економічної кризи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?