Ми не відреагували: Папа Римський назвав несподіваного винуватця епідемії коронавірусу
Категорія
Світ
Дата публікації

Ми не відреагували: Папа Римський назвав несподіваного винуватця епідемії коронавірусу

Ми не відреагували: Папа Римський назвав несподіваного винуватця епідемії коронавірусу
Джерело:  online.ua

Папа Римський Франциск оголосив, що пандемія коронавірусу COVID-19 - це відгук природи на зміни клімату. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

За словами понтифіка, це також пов'язано з тими, хто ігнорує шкоду для клімату.

"Ми не відреагували на часткові катастрофи. Хто зараз говорить про пожежі в Австралії або пам'ятає, що 18 місяців тому човен міг перетнути Північний полюс, тому що всі льодовики розтанули? Хто зараз говорить про повені? Я не знаю, чи є вони помстою природи, але вони, безумовно, є реакцією природи", - пояснив Франциск.

Він зауважив, людство повинно скоротити темпи виробництва й споживання.

Також Папа Римський зазначив, що вже одужує від бронхіту. Нещодавно низка медіа стверджувала, що він нібито підхопив новий коронавірус. Релігійного діяча "підловили" на симптомах ГРВІ та зниженні активності.

Нагадаємо, 8 квітня у світі виявили близько 1,4 мільйона випадків COVID-19.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно у Міністерстві охорони здоров'я оприлюднили офіційні рекомендації стосовно догляду за інфікованими людьми вдома, під час самоізоляції. Як саме слід поводитися з ураженими COVID-19 родичами чи співмешканцями — у відповідному матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?