Чому так соромно: дивну заяву Путіна про "заразу" висміяли в мережі
Категорія
Політика
Дата публікації

Чому так соромно: дивну заяву Путіна про "заразу" висміяли в мережі

Чому так соромно: дивну заяву Путіна про "заразу" висміяли в мережі
Джерело:  online.ua

8 квітня очільник Кремля Володимир Путін в ході традиційного звернення до громадян РФ пообіцяв, що Росія зможе перемогти "коронавірусну заразу", адже уже проходила через серйозні випробування печенігами і половцями. Президент РФ вирішив підбадьорити свій народ універсальною фразою "все проходить і це пройде". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Росія 24".

"Все проходить і це пройде. Наша країна неодноразово проходила через серйозні випробування: і печеніги її мордували, і половці, - з усім впоралася Росія. Переможемо і цю заразу коронавірусну. Разом ми все подолаємо", - зазначив Володимир Путін.

Окрім того, він звернув увагу росіян на те, що найближчі 2-3 тижня для РФ будуть доленосними. Також Путін не забув похизуватися, що Росія тепер має змогу проаналізувати і підготуватися до будь-якого варіанту розвитку подій, оскільки має стабільний макроекономічний стан, мінімальний державний борг, накопичені резерви та досвід подолання кризових явищ у минулі роки.

Звернення президента РФ Володимира Путіна до росіян 8 квітня - відео:

Однак, здається, нове звернення глави Кремля не надто підняло настрій російських громадян - як і більшість відео, де з'являється Путін, воно за лічені хвилини зібрало десятки тисяч дизлайків та декілька тисяч гнівних коментарів. Більшість користувачів мережі з Росії зізнаються, що взагалі не розуміють у чому сенс подібних звернень, якщо ситуація в країні тільки погіршується.

"Я переконалася в одному. Президенти - це теже артисти. Це ж треба вміти так чуттєво звертатися до народу і при цьому рукою своєї влади затягувати петлю зашморгу на шиї народу, слізно оплакуючи причини і наслідки. Безсоромні!: чому так соромно?!; Знову Путін всіх послав, коли вже ми його пошлемо; коли вже на роботу? що я буду їсти?; Сидять, прапорами обвішалися, зрадники Росії!; які печеніги?! до чого тут це? Він робить вигляд, що знає історію, поки люди вмирають; Які печеніги, які половці? зовсім голову царю зірвало - людям жити нема на що; в Росії є одна зараза - вгадайте хто; коли Кремль почне хоч щось робити? скільки чекати?", - скаржаться росіяни в коментарях до відео.

Варто нагадати, що з 30 березня по 5 квітня в РФ був оголошений неробочий тиждень зі збереженням зарплати, а згодом Путін продовжив "канікули" до кінця квітня. Пізніше стало відомо, що серед співробітників адміністрації Путіна і керуючого справами президента РФ виявили людей з підозрою на захворювання коронавірусом. Речник Кремля Дмитро Пєсков стверджує, що сам Путін абсолютно здоровий.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Путіна заявили, що не збираються міняти "позицію" щодо України заради скасування санкцій через пандемію коронавірусу та обвалу цін на нафту. Речник Кремля Дмитро Пєсков цинічно зазначив, що РФ ніколи не віддасть Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?