Що робити, якщо ви засумували за колегами та офісом - вихід знайдений
Категорія
Технології
Дата публікації

Що робити, якщо ви засумували за колегами та офісом - вихід знайдений

Що робити, якщо ви засумували за колегами та офісом - вихід знайдений
Джерело:  online.ua

Карантин, який був введений через загострення ситуації з пандемією коронавірусу, став для багатьох людей доволі неприємною несподіванкою. Заборона виходити з дому без вагомої причини та відсутність можливості відвідувати улюблені місця, зустрічатися з друзями та ходити на побачення - це справді своєрідне випробовування, яке потрібно пережити з гідністю. Окрім того, чимало людей, неочікувано для самих себе, зрозуміли, що вже почали сумувати за роботою в улюбленому офісі, за колегами та іншими приємними моментами, які відбуваються з нами тільки тоді, коли ми знаходимося на роботі. Якщо ви з тієї когорти людей, яким не вистачає для душевного спокою трошки шуму - вихід знайдено. В Німеччині вже розрибили унікальний генератор офісного шуму, що дуже простий у використанні, передає ONLINE.UA.

Генератор офісного шуму, який розробило німецьке агентство Kids creative agency, дозволить вам без жодних проблем створити імітацію присутності колег поруч. І зовсім не важливо, де ви зараз знаходитеся - в своїй спальні, на кухні чи взагалі поза межами міста. Якщо ви захотіли згадати, як воно, бути в офісі, така можливість у вас тепер є.

"Ви сумуєте за офісом? Ми створили генератор офісного шуму - забезпечимо вам заспокійливі "нотки" сучасного офісного життя, щоб допомогти вам зосередитися під час роботи з дому. Працює для офісів від 1 і до 10 працівників", - сказано в повідомленні Kids creative agency.

Варто звернути увагу на те, що ви справді можете налаштувати шум від тієї кількості колег, до якої реально звикли в усоєму рідному офісі. Головне не забувати, що найважливіша ціль - це якісно виконати свою роботу і не відволікатися на шум, а просто спробувати знову насолодитися ним.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, мешканець Великої Британії вирішив замаскуватися під кущ, аби залишити домівку в умовах жорсткого карантину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?