Топ-кандидат від демократів залишив президентські вибори - хто боротиметься проти Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Топ-кандидат від демократів залишив президентські вибори - хто боротиметься проти Трампа

Топ-кандидат від демократів залишив президентські вибори - хто боротиметься проти Трампа
Джерело:  online.ua

Учасник президентських перегонів у Сполучених Штатах сенатор Берні Сандерс залишив боротьбу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на американські медіа, які оприлюднили його заяву.

Сандерс був одним з топ-політиків Демократичної партії. Він боровся з колишнім віцепрезидентом країни Джо Байденом за право бути кандидатом на виборах від демократів. Останній, таким чином, залишається єдиним учасником цієї боротьби та змагатиметься проти чинного президента Дональда Трампа — республіканці завжди діють за таким сценарієм.

Нагадаємо, вибори у США передбачаються наприкінці листопада 2020 року. Утім невідомо, як епідемія коронавірусу COVID-19 змінить плани американської влади.

Сандерс, сенатор від штату Вермонт, вже не вперше намагається балотуватися у президенти. Він програв праймеріз Гілларі Клінтон 2016 року. Її ж саму тоді здолав Трамп.

Перш за все цей сенатор відомий своєю лівою позицією. Він виступав зокрема, за програму державного медичного страхування для усіх американців. Через такі погляди навіть дехто з демократів вважав його "лівим радикалом".

Як повідомляв ONLINE.UA, американський президент Дональд Трамп потрапив у новий скандал — його пост в Twitter позначили як маніпуляцію. Лідер США став першим користувачем, чий твіт позначили новим маркером соцмережі "маніпуляція ЗМІ".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?