Путін так довго не проживе: Пєсков розсмішив росіян "блокатором вірусів"
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін так довго не проживе: Пєсков розсмішив росіян "блокатором вірусів"

Путін так довго не проживе: Пєсков розсмішив росіян "блокатором вірусів"
Джерело:  online.ua

Незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков здивував росіян новою неоднозначною витівкою. Він розповів, що придбав собі в аптеці "блокатор вірусів". На незвичайний бейдж у Пєскова звернули увагу представники медіа. З ним прес-секретар президента РФ перебував на нараді Володимира Путіна з губернаторами із протидії коронавірусу. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

Дмитро Пєсков відповів на питання російських журналістів: "Це я сам в аптеці купив".

Зазначається, що такий "засіб захисту від вірусів" постійно виділяє діоксиду хлору, який здатний пригнічувати життєдіяльність бактерій і вірусів у радіусі близько метра. Однак не все так просто. Головна інфекціоністка російського МОЗ Олена Малинникова розповіла, що для підтвердження результативності застосування "блокатора" необхідні додаткові наукові дослідження.

Журналісти одного з російських регіональних видань спробували придбати такі "блокатори" в аптеці. Виявилося, що фармацевти про таке вперше чують. Однак "засіб захисту" вони знайшли на інтернет-платформі Авіто. Там в оголошенні продавець пояснює, що "антивірусний бейдж" знадобиться тим людям, які часто їздить у громадському транспорті та відвідують багатолюдні місця. Окрім того, вказано, що саше з речовиною в корпусі слід міняти раз на місяць. Вартість "блокатора вірусів" в інтернеті - одна тисяча рублів (365 гривень).

Користувачі мережі зізнаються, що "блокатор" Пєскова їх просто розсмішив.

"З таким розумним прессекратарем Путін довго не проживе; Пєсков не боїться ні за себе, ні за Путіна - це дуже тішить; я так давно не сміявся; клоун і компанія; оце хохма; в аптеці він купив - бреше тільки так! Як завжди; цікаво, як на це Путін відреагував; Пєсков ще декілька раз прийде з блокатором і наступного звернення Путіна до народу можна не чекати; ви не зрозуміли, Пєсков просто працює на ФБР", - жартують люди в мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Путіна заявили, що  не збираються міняти "позицію" щодо України  заради скасування санкцій через пандемію коронавірусу та обвалу цін на нафту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?