Намісник монастиря у Києві заразився коронавірусом - що про нього відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Намісник монастиря у Києві заразився коронавірусом - що про нього відомо

Намісник монастиря у Києві заразився коронавірусом - що про нього відомо
Джерело:  online.ua

Новий коронавірус діагностували у намісника Свято-Троїцького Іонинського монастиря Іони Черепанова. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на публікацію священника у Facebook.

За словами намісника, за ним доглядають лікарі.

"Друзі, ось і мене торкнулося світова пошесть. Після недільної служби на вулиці у мене піднялася температура, в понеділок вона дійшла до 38 і я вирішив про всяк випадок зробити тест. Вчора стало відомо, що він позитивний", - зазначив Іона.

Він пояснив, що зараз — із температурою 36,7 градуса — почувається добре, знаходиться на самоізоляції.

"Служби в монастирі проходять своєю чергою, але без парафіян, адже ботсад закрито на карантин. Де заразився – не знаю. За такої кількості контактів, як у мене, це не дивно..." - підкреслив намісник.

Іона додав — виконує свої обов'язки у дистанційному режимі за допомогою телефону.

Нагадаємо, станом на ранок 9 квітня в України виявили майже 1,9 тисячі інфікованих COVID-19 громадян.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Офісі президента України вважають, що карантин можна послабити за умови позитивного розвитку ситуації. Зараз команда Володимира Зеленського спостерігає за наближенням Великодня, бо усе вирішиться саме у наступні два тижні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?