КупуйУМалих: в Україні запущено масштабну акцію для підтримки малого бізнесу
Категорія
Економіка
Дата публікації

КупуйУМалих: в Україні запущено масштабну акцію для підтримки малого бізнесу

КупуйУМалих: в Україні запущено масштабну акцію для підтримки малого бізнесу
Джерело:  online.ua

В умовах карантину малий і середній бізнес в Україні опинилися на межі виживання - сотні тисяч підприємців і невеликих компаній були змушені зупинити роботу, а ті, хто зміг перебудуватися на формат роботи онлайн страждають від нестабільного попиту і ледь тримаються на плаву. Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) започаткувала масштабний флешмоб #КупуйУМалих, щоб допомогти українському малому бізнесу вижити в умовах карантину. Редакція ONLINE.UA долучається до цієї ініціативи і буде регулярно розповідати про цікаві пропозиції малого та середнього бізнесу на українському ринку.

У карантинній ситуації, коли в країні обмежено пересування по вулиці, а на полицях магазинів почали зникати товари першої необхідності, найбільшим попитом на ринку користуються продукти харчування і антисептики. КЕУ склала список невеликих компаній, які можуть доставити до вас додому свіже м'ясо, овочі та зелень, натуральні йогурти і сири, а також антисептики за доступною ціною.

Щоб підтримати малий бізнес в Україні і взяти участь у флешмобі #КупуйУМалих, українці можуть замовляти товари та послуги у маловідомих виробників і ділитися своїми враженнями про їх продукцію в соцмережах. Представники ж малого і середнього бізнесу в рамках цього флешмобу мають унікальну можливість розповісти українцям про свої товари і розширити купівельну аудиторію через соціальні мережі.

Програма USAID "Конкурентоспроможна економіка України" спрямована на розвиток сильної, диверсифікованої і відкритої економіки України шляхом поліпшення бізнес-середовища для малих і середніх підприємств. Цілі програми - підвищення конкурентних ключових галузей економіки та забезпечення України можливостями скористатися перевагами від угод про вільну торгівлю. Вона запущена в 2018 році і триватиме до 2023 року. Програма КЕУ заохочує створення бізнес-стартапів та діяльність малих і середніх підприємств, сприяє підвищенню конкуренції на внутрішньому ринку України та підтримці конкурентоспроможності українських стартапів, малих та середніх підприємств на міжнародних ринках.

Як вижити малому бізнесу в умовах карантину і які сьогодні є можливості для розвитку? Раніше ONLINE.UA публікував розклад онлайн-ефірів Українського маркетинг-форуму, на майданчиках якого експерти щодня розкривають важливі теми, як управляти ринком в умовах кризи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?